Εκτύπωση

Έκθεση για το Πράσινο Κτήριο τον Οκτώβριο

Building Green

Το πλέον σύγχρονο και επιτυχημένο τρίπτυχο της ελληνικής αγοράς δίνει το παρόν στην σημαντικότερη συνάντηση επαγγελματιών και επιχειρηματικού κλάδου για το 2012. Η Building Green 2012 ανοίγει τις πόρτες της 5 – 7 Οκτωβρίου στο M. E. C. Expo Center στην Παιανία και δίνει τον παλμό των εργασιών, που φέρνουν ακόμα πιο κοντά την ανάπτυξη και τη δυναμική πορεία. Στον χώρο της Διαχείρισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας, η Building Green 2012 παρουσιάζει την καινούρια στροφή και την πορεία ανάπτυξης στην ασθμαίνουσα αγορά και βιομηχανία κτιρίων.

Στην Building Green 2012, οι σημαντικότερες επιχειρήσεις της βιομηχανίας της δόμησης και της ενεργειακής αποδοτικότητας υποδέχονται κοινό και επαγγελματίες και παρουσιάζουν τα νέα, πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα τους. Για ακόμη μία χρονιά το Πράσινο, Έξυπνο και Ενεργειακά Αποδοτικό και φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον Κτίριο έρχεται στο προσκήνιο και ολόκληρη η γκάμα προϊόντων, υλικών, υπηρεσιών και επαγγελματιών δίνει το παρόν στο προγραμματισμένο μεγάλο ετήσιο ραντεβού.

Παθητικό Κτίριο και Κατασκευές Μηδενικών Εκπομπών Ρύπων – Καθαρές Τεχνολογίες και Υλικά Δόμησης, Προσόψεις – Καλύψεις - Εγκαταστάσεις, Παραγω γή, Διαχείριση Ενέργειας και Πόρων – Δομικά Υλικά και Νέα Συστήματα Πιστοποίησης και Αξιολόγησης της Απόδοσης, Αυτοματισμοί, Εξοπλισμός και Επενδύσεις μικρής και μεγάλης κλίμακας.

Παράλληλα με την εμπορική έκθεση Δόμησης και Πράσινης Ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα τεχνικά και εμπορικά σεμινάρια όπου εκθέτες και επαγγελματίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ταυτόχρονα, στον ειδικά διαμορφωμένο συνεδριακό χώρο θα πραγματοποιηθεί το Eco Building Conference, το επιστημονικό συνέδριο που πλαισιώνει, ενημερώνει και δίνει το κύρος της επαγγελματικής και πάντα επίκαιρης προσέγγισης της Building Green στο σύγχρονο κτίριο, την ενέργεια και το περιβάλλον.

Με τη συνδιοργάνωση της Bioenergy 2012 και Sun& Shadow 2012, η Building Green 2012 ήδη συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και προετοιμάζει το έδαφος για έναν παραγωγικό επιχειρησιακό χειμώνα.

πηγή:michanikos-online.gr